Webinar: Avdragsrätt på sjukvårdsförsäkringar

Kan det vara värt att begära omprövning av sjukvårdsförsäkringarna? Nu är dags för ännu ett av våra mycket uppskattade webinar. 

 

Vilket förmånsvärde har företaget redovisat i arbetsgivardeklarationerna avseende de anställdas fria sjukvårdsförsäkringar? Vilket avdrag för försäkringspremier har företaget yrkat i sin inkomstdeklaration – i år och tidigare år.

Visste du att både de anställda och företaget kan ha skattepengar att hämta hem här? Eftersom 40 procent av en sjukvårdsförsäkringspremie kan vara skattefri kan det vara värt att begära omprövning av deklarationerna. Detta även för tidigare år.

I det här webinaret kommer skatteexpert Lennart Salomonsson att ge dig tips på hur du kan gå till väga. Du kan dessutom passa på att ställa dina egna frågor under frågestunden.


Tid:
 21 november kl 10:00

Längd: ca 15 minuter + 10 min frågestund 

Detta webinar har genomförts! Registrera dig till våra nyhetsbrev för att inte missa nästa tillfälle.

Lennart Salomonsson, skatteexpert, leder webinaret.

Om Servicepaket Skatt och Lön
 

Har du någon gång känt dig osäker på regelverket? Med Servicepaket Skatt eller Lön jobbar du säkert och effektivt och får samtidigt kontroll genom:

 

  • Aktuella nyhetsbrev som håller dig uppdaterad med det senaste

  • En omfattande faktabank med svar på frågor om allt från sjukfrånvaro & rehabilitering till semester, representation, löneväxling och löneberäkning

  • Korta webinar med kompetensutveckling om relevanta ämnen inom området som representation och förmåner

  • Interaktiva verktyg som sparar tid och räknar ut exempelvis löneavdrag, semesterdagar, representationsavdrag och genomsnittlig sysselsättningsgrad


Välj det servicepaket som är bäst för dig!