Servicepaket Moms

Jobbar du som redovisningskonsult eller med momsfrågor på ditt företag? Då är Servicepaket Moms en bra hjälp. Vi hjälper dig att hålla koll på alla detaljer och komplicerade regelverk.

Servicepaket Moms täcker in hela det svenska momssytemet och därmed alla branscher. Våra experter har lång erfarenhet och kan ställa de rätta motfrågorna för att du ska få full koll och kontroll.


I Servicepaket Moms hittar du:

✔ Faktabank – Fördjupningsartiklar med information om de komplicerade reglerna.
✔ Support – Bolla dina frågor med våra experter
✔ Nyheter och nyhetsbrev – Vi uppdaterar dig med det senaste inom området.
✔ Interaktiva verktyg som räknesnurror – spara tid!
✔ Checklistor och blanketter
✔ Hög tillgänglighet – Webb, mail och app.
✔ Webinarer


Ett abonnemang på Servicepaket Moms kostar 4 750 kr/år (exkl. moms). Fyll i formuläret här bredvid för att prova paketet gratis! Inga förpliktelser.

Läs och ladda ner avtalsvillkoren för alla Servicepaket här

     

Hittar du inte ditt företag? klicka här


Så här använder du Servicepaket Moms


description Sök och läs

Hitta svar på dina funderingar i vårt uppslagsverk – tillgängligt både via mobilapp och PC – när du behöver det.

ondemand_video Se video

Missa inte våra direktsända webinar eller se repriserna så ofta du vill.

mail Snacka med oss!

Har du en en momsfråga ? Skriv bara in det i supportcentret, eller ring in till vår frågeservice, så får du hjälp av våra experter. Du får fråga så mycket du vill!

star Alltid uppdaterad

Vi följer utvecklingen och ser till att du alltid är uppdaterad med det senaste inom området.   

Avdragsrätt
Det mesta om avdragsrätt för moms finns här. Vår populära räknesnurra "Representationsavdrag" finns under Verktyg. Gör beräkningar för måltider, kringkostnader samt för enklare förtäring.


Fakturor

Moms och fakturor. För köparen är en korrekt faktura normalt en förutsättning för att kunna göra avdrag för ingående moms. Vilka krav som mervärdesskattelagen ställer på en faktura. 

Fem populära kategorier


Internationell handel
Information om internationell handel och moms finns här. Det är olika regler för varor respektive tjänster. Det kan också vara olika regler beroende på om det är handel med länder utanför eller inom EU.


Utlägg & vidarefakturering 

Här har vi samlat information om hur man känner igen ett utlägg eller ett eget inköp och hur man hanterar detta momsmässigt.  

Fastigheter
Momsinformation om fastigheter. Försäljning och uthyrning av fastigheter. Information om rätt till avdrag för moms kopplat till fastigheter, moms vid fastighetsförvaltning och moms vid byggverksamhet.

Kristina Andreasson

  

 

format_quote

På Tholin & Larsson tar vi momsen på allvar och har skapat en unik tjänst inriktad på momsfrågor. Här får du informationen som är relevant för dig!

Kristina Andreasson, momsexpert