Servicepaket från Simployer Tholin

När du vill vara uppdaterad med det senaste


Har du upplevt att du varit osäker på regelverket? Vill du vara säker på att vara uppdaterad med det senaste och viktigaste på ett enkelt sätt?


Våra experter är bland marknadens bästa och presenterar relevant och lättläst information i varje servicepaket. Vi hjälper dig kvalitetssäkra dina tolkningar av lagar och regler och ser till att du alltid har ett svar nära till hands när du behöver det.

 

Håkan Larsson och Victoria Ödlund

Vilket servicepaket passar dig?

HR

Allt du behöver för det dagliga arbetet med personalfrågor. Reglerna om arbetsrätt, dataskydd, arbetsmiljö, ledigheter. Vägledning och stöd i arbetet med personalfrågor.

Läs mer

Lön

Här finns allt du behöver för det dagliga arbetet med löner, inkl. aktuella nyheter och information. Använd våra digitala verktyg, eller ta kontakt med supporten.  

Läs mer

Skatt

I Servicepaket Skatt finns allt du behöver för det dagliga arbetet med skattefrågor. Faktabank, artiklar med expertkommentarer, blanketter och mycket mer.

Läs mer

Moms

I Servicepaket Moms finns allt du behöver för det dagliga arbetet med momsfrågor. Nyheter, fördjupningsmaterial, räkna själv-hjälpmedel och mycket mer.

Läs mer

Dataskydd/GDPR

Ha koll på hanteringen av personuppgifter (GDPR). Aktuella lagtolkningar, checklistor, skriftlig support och mycket mer.

Läs mer

Internationellt arbete

Få svar på frågor om hur du hanterar skatt och sociala avgifter för både svensk och utländsk personal på en internationell arbetsmarknad.

Läs mer

Vill du prova ett Servicepaket?

Då behöver du bara fylla i formuläret för att få tillgång till paketen direkt. Inloggningen är giltig i en vecka.

 

Här kan du läsa avtalsvillkoren för alla våra servicepaket.

Hittar du inte ditt företag? klicka här