Om Tholin

I mer än 40 år har vi servat yrkespersoner som arbetar med skatt, ekonomi, lön, personal och HR med informationstjänster och utbildning. Vår vision är att göra det enkelt för dig som är arbetsgivare.

Våra välkända Servicepaket Skatt, Moms, Lön och HR håller tusentals kunder uppdaterade med nyheter och aktuellt inom våra kärnområden. Via webbaserade sajter och telefonservice får kunderna komplett service. Många av våra kunder ser våra informationspaket som ett ovärderligt verktyg att ha i sitt dagliga arbete.

Tholin & Larsson erbjuder en rad olika webbaserade handböcker för att effektivisera personal- och HR-arbetet. Med Tholin & Larssons personalhandbok, chefs- och ledarhandbok och HMS-handbok får du struktur och kontroll. Vi anpassar efter din verksamhet, dina förutsättningar och resurser. Samtliga handböcker har utvecklade mobilappar för ökad effektivitet och användning.

Genom åren har vi utbildat hundratusentals yrkespersoner som arbetar med skatt, lön, personal och HR. Vi har kurser från grundnivå till kvalificerad nivå med olika kurslängd. Våra välkända uppdateringsdagar Skatteträff och Stora Lönedagen arrangeras över hela landet och samlar årligen tusentals deltagare. Tholin & Larsson erbjuder även företagsanpassade, skräddarsydda utbildningar efter önskemål.

Vår styrka – egen personal
Under åren har vi rekryterat flera av Sveriges främsta experter inom våra kärnområden. Det innebär att vi besitter både bred och djup kompetens. Idag är vi 50 medarbetare. Vi har en tät dialog med våra kunder och får därigenom kunskap och förståelse om våra kunders frågeställningar och utmaningar och kan utifrån det finna nya verktyg och produkter som underlättar arbetet för våra kunder.

Stärkt position
I början av 2015 gick Tholin & Larsson samman med Infotjenester AS som arbetar med samma service och tjänster som Tholin & Larsson, fast på den norska marknaden. Detta samgående har inneburit att vi nu ligger i frontlinjen vad gäller digitala, webbaserade plattformar och digital utveckling. Samgåendet borgar för att vi nu står rustade inför framtiden. Tillsammans är vi störst i Skandinavien på information och service inom skatt, lön, personal och HR.

Så här började det. Året var 1970 ...