Tholin & Larsson | Simployer

I mer än 40 år har vi servat yrkespersoner inom HR, lön, skatt och moms. Vi erbjuder både webbaserade HR-lösningar, Simployer och tjänster som håller våra kunder uppdaterade inom skatt, moms, lön och HR. Genom åren har vi utbildat hundratusentals yrkespersoner runt om i landet. Vår vision är att göra det enkelt att vara företagare och arbetsgivare.

Vår styrka – kompetens med både bredd och djup
Under åren har vi rekryterat flera av Sveriges främsta experter inom våra kärnområden. Idag är vi 50 medarbetare. Vi har en tät dialog med våra kunder och får därigenom kunskap och förståelse om våra kunders frågeställningar och utmaningar och kan utifrån det finna nya verktyg, produkter och tjänster som underlättar arbetet för våra kunder.

Stärkt position – vårt moderbolag Infotjenester
I början av 2015 gick Tholin & Larsson samman med Infotjenester AS som arbetar med samma service och tjänster som Tholin & Larsson, fast på den norska marknaden. Detta samgående har inneburit att vi nu ligger i frontlinjen vad gäller digitala, webbaserade plattformar och digital utveckling. Samgåendet borgar för att vi nu står rustade inför framtiden. Tillsammans är vi störst i Skandinavien på HR-lösningar, information och service inom HR, lön, personal, skatt och moms.