Lediga tjänster hos Tholin & Larsson

 

Nu söker vi en vass Content Producer! Är det du?

Din roll - hjälper oss att lyckas med vår tillväxtresa

Som Content Producer ansvarar du för våra live-sändningar som programledare och tekniker. Som vass innehållsproducent skapar du content, intervjuar, paketerar och följer upp innehållet till våra olika kunder. Du spelar in marknadsföringspuffar, producerar och sköter all efterkommunikation till kund tillsammans med vårt marknads- och expertteam. Med din hjälp håller våra sändningar bästa möjliga kvalitet både till upplägg och innehåll såväl som till ljud och bild, då du också följer de senaste trenderna inom livestreaming. Du har ett strategiskt tänk och tycker om att samarbete med övriga kontor på flera marknader, i flera olika länder. Du känner dig bekväm att hjälpa våra områdesexperter att prestera ännu bättre i video och livesändnings-sammanhang och bygger självförtroende och trygghet som går genom kameran.

Tjänsten är en direktrekrytering och Studentwork hjälper Tholin & Larsson att hitta rätt kandidat som sedan kommer att bli direktanställd av dem. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid med möjlighet till flexibilitet. Vi ser gärna en start i slutet på sommaren/ början på hösten.

Om dig

Eftersom vi är ett företag i förändring är det viktigt att du är kreativ, målinriktad och motiveras av att inspirera andra. Vi hoppas också att du är intresserad av och är duktig på system och teknik samt följer med i det senaste. Du är även bra på att ta folk och bygga förtroende. Vidare är det viktigt att du både är självgående, vill ta ansvar och har ett fokus på att alltid sätta kunden i centrum. Detta vill vi att du gör med ett gott humör, positiv attityd och stor delaktighet i allt som händer. 

Vad vi vill att du kan:

  • Journalistisk/kommunikation/mediaerfarenhet. Antingen utbildning eller via arbetslivserfarenhet
  • Krav på kompetens inom videoproduktion och redigering, Premiere Pro eller motsvarande. Adobe-suiten 
  • Erfarenhet av marknadsföring/kundkommunikation (Hubspot, CRM-system är meriterande) 
  • Erfarenhet av CMS (Umbraco, Sitecore är meriterande) 
  • Erfarenhet av publicering och analys på webb/ i sociala kanaler (Google-suiten, Mixpanel) 
  • Erfarenhet av Articulate 360 (Rise) och Javascript eller C# är en bonus.

Hos oss får du:

Ett intressant arbete i ett utvecklingsinriktat och dynamiskt bolag med stark tillväxt och härliga kollegor. Dessutom får du arbeta i en inspirerande arbetsmiljö i ett kunskapsintensivt företag. Vi är ca 250 engagerade medarbetare som arbetar i koncernen, varav 30 på Göteborgskontoret. De senaste åren har vi satsat stort på digitala lösningar och plattformar. Så häng med på vår digitala och spännande resa in i framtiden!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Studentwork, ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

 

Spännande, jag vill ansöka!