Lediga tjänster hos Tholin & Larsson

Här nedan visar vi information om eventuella lediga tjänster hos oss.

 

– – –

Lön- och HR-expert med inriktning lön

Tholin & Larsson växer! Vi behöver därför utöka PA-teamet med ytterligare en lön- och HR-expert. I denna roll blir du en av våra – och marknadens bästa – experter inom lön och HR!

Tholin & Larsson levererar information och utbildning inom lön, HR, skatt och moms. Vårt jobb är att ständigt vara uppdaterade på nyheter och aktuella frågor inom dessa områden samt förmedla dem på ett lättfattligt sätt.

Vår vision är att göra det enkelt att vara arbetsgivare och företagare! Tholin & Larsson är ett väletablerat bolag som har funnits i över 40 år. Vi är en viktig partner för många av våra tiotusentals kunder som arbetar med lön, ekonomi och HR.

Tholin & Larsson är en del av koncernen Infotjenester, där vi i Sverige är snart 50 medarbetare och i Norge drygt 170. Vi har nyss flyttat till nya, toppmoderna lokaler i Göteborg, Gamlestaden – ca 5 minuter från centrum.

PA-teamet

Vi är ett team på fyra experter som ständigt utvecklar nya och befintliga produkter till våra kunder. Genom vår dagliga nyhetsbevakning kring aktuella frågor inom lön, HR och arbetsrätt kan våra kunder känna sig trygga i att få uppdaterad och väl förankrad information.

Ditt uppdrag

Uppdraget handlar till största del om att på ett enkelt sätt – muntligt och skriftligt – förklara lagar och regler för arbetsgivare. Vi ger våra kunder en komplett service genom att:

  • Utveckla våra digitala servicepaket inom lön och HR med nyheter, artiklar, interaktiva verktyg, mallar, checklistor mm.
  • Utgöra ett kvalificerat bollplank till våra kunder. I vår kundsupport besvarar vi våra kunders frågor genom såväl telefon som mail.
  • Hålla i utbildningar, föreläsningar och webinars.

Vem är du?

Eftersom vi är ett företag i förändring är det viktigt att du är utvecklingsinriktad, målinriktad och motiveras av att skapa resultat. Du agerar proaktivt och ser möjligheter. Då nöjda och trygga kunder är vår affärsidé är det viktigt att du är serviceinriktad och noggrann samt förstår vad som är värdeskapande för våra kunder. Då vår vision är att informera på ett enkelt och lättfattligt sätt är det viktigt att du är en god kommunikatör, i såväl skriftlig som muntlig kommunikation.

Eftersom vi ständigt förbättrar våra utbildningar är det väsentligt att du är intresserad av att utveckla nya pedagogiska metoder. Vidare är det viktigt att du både är teamorienterad och van att arbeta självständigt.

Du har även:

  • Akademisk utbildning, t ex från personalvetarprogrammet. Alternativt kan du ha en YH-utbildning inom Lön/HR tillsammans med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Minst fem års arbetslivserfarenhet inom lön och/eller HR.
  • Erfarenhet av lönehantering, lönesystem och löneprocesser.
  • Erfarenhet av att utbilda och föreläsa.
  • Goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av webbaserade verktyg inom lön och HR.
  • Mycket goda kunskaper i engelska, det är meriterande om du har erfarenhet av att utbilda på engelska.

Vi erbjuder

Ett intressant uppdrag i ett utvecklingsinriktat och dynamiskt bolag med stark tillväxt och härliga kollegor. Hos oss får du arbeta i en inspirerande arbetsmiljö i ett kunskapsintensivt företag. De senaste åren har vi satsat stort på digitala lösningar och plattformar. Så häng med på vår digitala och spännande resa in i framtiden!

Anställningsform: tillsvidare, heltid

Sista ansökningsdag: 2017-11-13

Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan skickar du till anna.schonfelder@tholin.se

Har du frågor om tjänsten, ta kontakt med expertchef Anna Schönfelder, telefon 031-840180 eller mail anna.schonfelder@tholin.se

 

Ladda ned annonsen som PDF