Lediga tjänster hos Tholin & Larsson

Här nedan visar vi information om eventuella lediga tjänster hos oss.

– – –

Är du vår nya arbetsrättsexpert?

Om verksamheten

Tholin & Larsson levererar information och utbildning inom lön, HR, skatt och moms. Vårt jobb är att ständigt vara uppdaterade på nyheter och aktuella frågor inom dessa områden samt förmedla dem på ett lättfattligt sätt. Vår vision är att göra det enkelt att vara arbetsgivare och företagare!

Tholin & Larsson är ett väletablerat bolag som har funnits i över 40 år. Vi är en viktig partner för många av våra tiotusentals kunder som arbetar med lön, ekonomi och HR. Tholin & Larsson är en del av koncernen Infotjenester, där vi i Sverige är snart 50 medarbetare. Vi sitter i nya, toppmoderna lokaler i Göteborg, Gamlestaden – ca 5 minuter från centrum. För mer information om Tholin & Larsson besök vår hemsida, www.tholin.se.

Vi söker nu en arbetsrättsjurist till vårt team. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I din roll som arbetsrättsexpert kommer du – utöver arbetsrättsfrågor - även fokusera på angränsande områden som de nya dataskyddsreglerna (GDPR). Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innebära att:

  • Ansvara för att utveckla produkter med fokus på de nya dataskyddsreglerna.
  • Utveckla våra digitala servicepaket inom HR, Lön med nyheter, artiklar, interaktiva verktyg, mallar, checklistor mm.
  • Fungera som ett bollplank till våra kunder. I vår kundsupport besvarar vi våra kunders frågeställningar genom såväl telefon som mail.
  • Hålla i utbildningar, föreläsningar och webinars.

Vidare kommer ditt arbete innebära att hålla dig uppdaterad kring nyheter och branschaktuella händelser, skriva nyhetsbrev samt vara aktiv i sociala medier. Rollen kräver att du har en god kommunikativ förmåga och du har mycket goda kunskaper i svenska.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen med arbetsrättslig inriktning. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, arbetsgivarorganisation eller liknande. Du ska ha arbetat med arbetsrätt och vi ser gärna att du har kunskaper inom de nya dataskyddsreglerna – GDPR.

Som arbetsrättsexpert är du noggrann och analytisk, kommunikativ, samt uppskattar utmaningen att på ett pedagogiskt sätt omsätta komplexa frågeställningar till lättfattligt material. Vidare tycker du att det är särskilt roligt och stimulerande att skriva texter och föreläsa. Som person är du anpassningsbar, pedagogisk och du gillar förändringar. Vidare är du som person positiv och social samt har lätt för att vinna förtroende. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla.

Du erbjuds

Hos oss får du intressanta och spännande arbetsuppgifter i en organisation som präglas av ett stort engagemang, där affärsnyttan alltid står i fokus. Vi erbjuder dig en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö, med goda möjligheter att bygga din framtida karriär tillsammans med drivna och inspirerande kollegor.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område

Göteborg
Västra Götaland

I denna rekryteringsprocess samarbetar Tholin & Larsson med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Anställning:

Tillsvidare, heltid

Kontakt:

Åsa Dahlberg 

 

Ansök här!