Sales Consultant

 

Vill du arbeta på ett företag i medvind? Simployer växer genom digitala satsningar inom HR, lön, skatt och moms. Vi ingår i den norska koncernen Infotjenester Group och vi är störst i Skandinavien på vårt område. Vår vision är att göra det enkelt att vara en god arbetsgivare. Det gör vi genom systemlösningar, utbildningar och tjänster som ser till våra kunder blir uppdaterade, trygga i att de gör rätt och får en smidigare arbetsvardag. Vi levererar kvalitet och kompetens och vår kundnöjdhet är i världsklass.

Nu söker vi en Sales Consultant på minst 1 års vikariat till vårt kontor i Gamlestaden i Göteborg, eftersom en av våra stjärnsäljare ska vara föräldraledig.

Rollen som Sales Consultant

Med utgångspunkt i Simployers marknadserbjudande ska du självständigt kunna göra behovsanalys, införsäljning till kund och avslut. Dina prospekt och kunder är oftast personer i ledningsfunktion inom HR, ekonomi- och personalansvar, dvs stabsfunktioner och ledningsgrupper.

Via våra digitala kanaler får du leads och prospekts, men du vill förstås också arbeta självständigt med egen prospektering för att kunna leverera både kortsiktiga och långsiktiga affärer. Du är proaktiv och anser själv att du är grym på egen pipeline management.

I arbetet utgår vi från kontoret där du följer upp dina prospekts - befintliga och nya - med sikte mot dina och ditt teams säljmål. Du stimuleras och drivs av tävlingsmoment och är bekväm i att din prestation syns!

Om dig

Du är målinriktad, nyskapande och proaktiv. Vi tror att du förstår och ser vikten av kundnytta och motiveras av att skapa resultat. Du har ett högt tempo och drivs av att göra affärer med människor. Dessutom sporras du av att vara i en prestationskultur där teamet är en självklar resurs för kompetens och utveckling.

Vad vi vill att du har:

  • Du har relevant akademisk utbildning.
  • Du har några eller något års erfarenhet av försäljning och god förståelse för att driva affärsprocesser utifrån kundens behov.
  • Du har en omfattande digital/teknisk förståelse för system och affärsprocesser.
  • Du har erfarenhet av digitala säljprocesser i CRM (gärna Salesforce) samt digitala signeringsverktyg (GetAccept) och mötesverktyg som MS Teams eller Pexip.
  • Do you speak English on a business level? Now that’s an advantage!

Hos oss får du:

Ett intressant arbete i ett utvecklingsinriktat och dynamiskt bolag med stark tillväxt och härliga kollegor. Dessutom får du arbeta i en inspirerande arbetsmiljö i ett kunskapsintensivt företag. Vi är ca 250 engagerade medarbetare som arbetar i koncernen, varav ca 30 på Göteborgskontoret, och 34 i Stockholm. De senaste åren har vi satsat stort på digitala lösningar och plattformar. Så häng med på vår digitala och spännande resa in i framtiden!

Sök tjänsten idag!