Struktur och effektivitet

Lär dig optimera istället för maximera.Pris kr 3 990,-

Gå till beställning

Vill du få mer gjort och stressa mindre?

Brukar din att göra-lista att vara lika lång när du går hem från jobbet som den var när du kom? Och detta trots att du stressat med arbetsuppgifter hela dagen? Att ha det så ger en väldigt otillfredsställande arbetsvardag.

Men det finns hjälp att tillgå! På kursen lär du dig bästa metoderna för att strukturera, prioritera och automatisera. Du sparar tid och får en känsla av lugn och kontroll!

Vad lägger du din tid på och vad är ditt mål?

Prioritering är en knepig sak. Alltför ofta väljer vi den uppgift som är mest bråttom, på bekostnad av de som kanske inte är lika akuta, men oerhört mycket viktigare. Hela tiden är vi dessutom medvetna om att det finns en gräns för hur mycket vi hinner göra på en dag, en vecka och ett år. Stressen är aldrig långt borta. Det blir ett tröttsamt liv. Se till att ta kommandot över din tillvaro så att du inte bara når dina mål, utan också har en lustfylld och positiv resa dit!

Struktur gör dig friare och mer effektiv

Vad sägs om en tom inkorg och ett rent skrivbord – varje dag? Vad tror du om att gå hem från jobbet med gott samvete och en tillfredsställande känsla av att du fått gjort en massa bra saker? Det kanske låter omöjligt. Men när du fått ordning och struktur på alla dina göromål kommer du både öka din effektivitet, få överblick över allt du faktiskt gör, och en trygghet i att veta att du prioriterat klokt och riktigt. 

 


Pris: 3.990 kr exkl moms. I priset ingår lunch, fika och digital kursdokumentation. 

Din kursledare David Stiernholm är Sveriges ende struktör. Han lär varje år tusentals människor på företag, myndigheter, kommuner, organisationer och universitet hur de ska göra för att bli mer strukturerade och nå personlig effektivitet.

David är särskilt uppskattad för sin förmåga att göra sina tips konkreta och lätta att omsätta i praktiken. Med hans hjälp kan du verkligen göra skillnad i din arbetsvardag redan imorgon! David är författare till flera böcker, där hans senaste ”Målmedveten – prioritera rätt och säg nej med gott samvete” följer med som kursbok till denna kurs.

GOD STRUKTUR GER DIG EN SMIDIGARE ARBETSVARDAG Dämpa stressen och lär dig hantera ett allt intensivare arbetstempo Vad gör du när saker ”plötsligt dyker upp” – hela tiden? SKAPA ORDNING BLAND DINA UPPGIFTER Så undviker du att överväldigas av allt du har att göra 2-minutersregeln – det som är gjort, är klart De vanligaste misstagen kring att göra-listan och hur du undviker dem Så blir du av med ”surdegar” De just nu bästa digitala verktygen för din att göra-lista TA KONTROLL ÖVER DIN ARBETSSITUATION Så får du ett rent skrivbord och en tom inkorg – varje dag Konkreta tips på hur du får översikt över dina projekt och andra större uppgifter Fyra sätt att hålla alla bollar i luften – med bibehållen kontroll Så gör du för att slippa drabbas av andras brist på struktur Skapa ett smart arbetssätt och undvik ständigt ”brandsläckande” PRIORITERA RÄTT OCH SÄG NEJ MED GOTT SAMVETE – DET ÄR SÅ DU NÅR DINA MÅL Hur du prioriterar det som är viktigt och inte bara det som är bråttom När allt känns lika viktigt då? Lär dig bedöma smart och effektivt Så prioriterar du rätt i stundens hetta Ett praktiskt verktyg för att prioritera rätt på lång sikt och minska din arbetsbörda Tre egenskaper dina mål bör ha för att du ska ha vardaglig nytta av dem Knepet för att formulera tillräckligt specifika mål Så gör du målen tillgängliga när det är som mest och du behöver dem som bäst UNDVIK VANLIGA STRUKTURMISSAR, DISTRAKTIONER OCH TIDSTJUVAR De fem vanligaste distraktionerna och avbrotten – och vad du kan göra åt dem Knep att ta till när alla rycker i dig samtidigt Hur du kan arbeta fokuserat också i öppet kontorslandskap Så nyttjar du det aktivitetsbaserade kontoret på ett effektivt sätt HITTA GENVÄGAR GENOM AUTOMATISERING OCH FÖRENKLING Vinn tid på att automatisera det du gör ofta Konsten att återanvända det du redan gjort Slipp se det du inte behöver se – förrän du behöver se det VAR STARTKLAR MED DIN NYA STRUKTUR REDAN IMORGON! Så etablerar du enkelt och hållbart dina mer strukturerade vanor Vad kan du göra då du hamnar tillbaka i gamla hjulspår? Så belönar du dig i din struktursträvan Hur du lyckas med en bestående förändring

 Målgrupp

Arbetsgivare och anställda som behöver få bättre kunskap om struktur och effektivitet

 Kurstid

Endagskurs kl 9–16

 Mer information?

Telefon 031-84 01 80 eller e-post

”Otroligt trevlig och inspirerande föreläsare. En av de absolut bästa föreläsningar jag varit på.” ”Väldig bra och informativ, fick många bra tips på hur jag ska styra upp min vardag på jobbet. Jag är jättenöjd!!” ”Allt mkt bra och givande. Inspirerande föreläsare. Bra att börja jobba med egna förbättringar på plats ‐ gör det lättare att komma igång ”hemma”.” ”Intressant kurs och vissa saker har jag redan infört, som t.ex. att få tom inbox!!!” ”Jag tyckte det var en underbar kurs. Jag har fått många verktyg, och trots att en hel del är sunt förnuft så behöver man bli påmind och en push på att ta tag i det. Jag kommer att ta till mig i princip alla delar som David gick igenom på kursen! Superbra och kommer definitivt rekommendera föreläsningar med honom.”

Kursdatum

Välj ort och datum från listan.
Pris kr 3 990,-
Anmälan Stockholm 2018-12-06 kl 09:00 - kl 16:00
Anmälan Göteborg 2018-12-13 kl 09:00 - kl 16:00