Se vårt urval av kurser:

Välj kategori:


Kunskap, inspiration och insikt – utvecklas tillsammans med oss

Genom åren har vi utbildat hundratusentals yrkespersoner som arbetar med HR, lön, skatt och moms. Vår vision är att göra det enklare för dig att vara en god arbetsgivare och företagare. Vi arrangerar kurser över hela landet för att du enkelt ska kunna uppdatera dig med de senaste nyheterna och lagändringarna inom just ditt område, och bli en konkurrenskraftig medarbetare och arbetsgivare.

Vi eftersträvar alltid att utveckla de kurser som våra kunder efterfrågar, och vi erbjuder både fysiska och digitala utbildningar för att du som kund ska kunna välja det som passar dig bäst.

 

I dessa coronatider är det viktigt för arbetsgivare och företag att hålla sig uppdaterade vad som gäller inom områden som rör anställningar, hemmaarbete med mera. Vi håller därför ett antal livestreamade kurser inom aktuella områden. Du hittar dem under fliken Coronarelaterat i menyn ovanför.

Vi skräddarsyr kurser för din verksamhet

Vi erbjuder kompetensutveckling inom skatt, moms, lön och HR. Välj upplägg som passar er; öppen utbildning på plats hos er, digital utbildning eller behovsanpassad utbildning skräddarsydd efter ert behov.

Läs mer om våra företagsanpassade kurser

Abonnemang digitala kurser inom moms

Vi håller dig uppdaterad under året med ett abonnemang på 10 livestreamade kurser inom moms.

Läs mer om kursabonnemanget

Abonnemang digitala kurser inom lön

Vi håller dig uppdaterad under året med abonnemang på skräddarsydda kurser inom ditt arbetsområde.

Läs mer om kursabonnemanget

Livestreamade kurser

Är det svårt att komma iväg? Välj en livestreamad kurs!

Våra livestreamade kurser