Se vårt urval av kurser:Kunskap, inspiration och insikt – utvecklas tillsammans med oss

Genom åren har Tholin & Larsson utbildat hundratusentals yrkespersoner som arbetar med HR, lön, skatt och moms. Vår vision är att göra det enklare för dig att vara en god arbetsgivare och företagare. Vi arrangerar kurser över hela landet för att du enkelt ska kunna uppdatera dig med de senaste nyheterna och lagändringarna inom just ditt område, och bli en konkurrenskraftig medarbetare och arbetsgivare.

Vi eftersträvar alltid att utveckla de kurser som våra kunder efterfrågar, och vi erbjuder både fysiska och digitala utbildningar för att du som kund ska kunna välja det som passar dig bäst.

Här ovan kan du läsa mer om varje kurs och boka plats.

Bläddra i vår kursbroschyr här ...

Skatteträff 2018/2019

Stora uppdateringsdagen – nytt och viktigt om skatterna.

Vilka förslag är på gång? Vad är beslutat? Vi går också igenom intressanta rättsfall från domstolar och ställningstaganden från Skatteverket.

Dagen blir en uppdatering som sträcker sig över hela skatteområdet såsom lön, förmåner, fastigheter, företag och moms.

Läs mer om kursen

Representation och konferenser

En praktiskt inriktad kurs med genomgång av reglerna.

Bli trygg i att du gör rätt!
Får du ofta in kvitton på affärsluncher – och undrar du om de verkligen kan dras av som representation? Är du osäker på om personalen ska bli förmånsbeskattade för en kick-off?

Efter den här kursdagen kommer du att ha kunskap om och förståelse för hur reglerna fungerar och vad som är rätt och fel.

Läs mer om kursen

 

Stora Lönedagen 2019

Välkommen till årets matnyttigaste dag!
Kom 5 betala för 4.

Vad händer på Stora Lönedagen?

Vi går igenom viktiga nyheter, aktuella förslag och domar från Arbetsdomstolen. Du får med dig många praktiska råd, tips och exempel. Vi förklarar också vad de nya reglerna innebär för dig som arbetsgivare.

På eftermiddagen djupdyker vi i två aktuella områden: Deltidsfrånvaro och Motion och friskvård.

Läs mer om kursen

Vi skräddarsyr kurser för din verksamhet

Vi erbjuder utbildningar som är anpassade till din verksamhet/bransch, med relevant innehåll och konkreta exempel. Vi avtalar med er om kurslängd och kursinnehåll, och vi genomför utbildningen på det sätt som passar bäst för ditt företag.

Kontakta oss på telefon 031-84 01 80!