Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för samtliga webbsidor på tholin.se. Tholin & Larsson AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen. Det gäller även egna databehandlingsavtal för produkter och tjänster som är levererade av Tholin & Larsson. Ta kontakt med vårt kundcenter för ytterligare information om villkoren som gäller för våra produkter och tjänster.

Personuppgifter som behandlas

Tholin & Larsson samlar inte in personupplysningar som personnummer eller upplysningar om betalningsmedel.

Exempel på information som inhämtas:

  • Företagsnamn
  • Kontaktperson
  • Företagsadress/fakturaadress
  • Telefonnummer och e-postadress
  • Information om användningen av webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besökt, browerinställningar och IP-adress.


Hur hämtar vi information?

Tholin & Larsson samlar in upplysningar genom formulär på våra webbsidor. Det är frivilligt att uppge denna information. Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till vissa produkter eller tjänster.

Exempel på formulär:

  • Kontaktformulär
  • När man önskar att prova en produkt eller tjänst
  • Vid köp av produkter eller tjänster på våra webbsidor
  • Vid anmälan till webinarer, kurser och konferenser
  • När man laddar ner dokument som t ex e-böcker från våra webbsidor
  • Vid anmälan att motta våra nyhetsbrev per e-post


Ändamålet med information som inhämtas

  • För att kunna ge tillgång till våra produkter och tjänster
  • För att kunna sända relevant information
  • För att kunna ta kontakt och erbjuda våra produkter och tjänster

Vi upprättar profiler baserat på bakgrunden av informationen som inhämtas, detta för att kunna erbjuda dig de mest relevanta produkterna och ge dig en god kundservice. Profilerna baseras på den information som du frivilligt ger oss. Vi inhämtar ingen information från tredje part.


Hur lagras informationen?

Information som inhämtats genom formulär på tholin.se lagras i vårt CRM-system och Hubspot, vårt marketing automation system som används till automatiserad marknadsföring.


Hur tas information bort?

Information tas bort efter kundens kontakt med vår kundtjänst.


Utlämning av information till tredje part?

Personuppgifter delas inte ut till tredjepart, men Tholin & Larsson kan använda underleverantörer för att leverera hela eller delar av webbplatsen. Sådana underleverantörer kan behandla personuppgifter å Tholin & Larssons vägnar.


Rättigheter

Som användare av Tholin & Larssons webbplats, tholin.se, har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. 

När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka.

Om du tror att Tholin & Larsson inte har uppfyllt dina rättigheter enligt personuppgiftslagen, har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på: http://www.datainspektionen.se 

Kontakt

Telefon 031-84 01 80
info@tholin.se
Tholin & Larsson, Box 17103, 402 61 Göteborg