Simployer Ledarhandbok

Gott ledarskap är en förutsättning för välmående verksamheter. Vår webbaserade chef- och ledarhandbok ger chefer stöd i ledarskapet, råd och tips i olika situationer samt god översikt över det juridiska ramverket och aktuell lagstiftning.

✔ Utveckling och uppföljning av medarbetare och team
✔ Vägledning vid personalfrågor
✔ Uppdaterad lagstiftning och best practice
✔ Rutiner för ett gott ledarskap

 

Kontakta oss för mer information

 

Simployer Chefs- och ledarguiden

Varför Ledarhandbok från Simployer?

Vi vet att alla verksamheter har olika behov, därför anpassar vi alltid våra lösningar efter din verksamhet, dina förutsättningar och dina resurser. Oavsett vilken version du väljer är chefs- och ledarhandboken lätt att använda, både för administratörer och medarbetare. 

"Vi har nu en fullt integrerad plattform som inte bara innehåller vårt interna material utan även kopplingar till kollektivavtal och lagtexter. "

Kamilla Svensson
Projektledare HR, Södra Skogsägarna Ekonomisk Förening

STANDARD

”Plug & play” lösning med tillgång till kvalitetssäkrat innehåll i form av förslag på rutiner, checklistor, mallar och dokument. Passar bäst för de minsta företagen.

Från 480 kr/månad

PRO

Samma som Standar, men med lite större flexibilitet för egen anpassning av innehållet. Passar bäst för små och medelstora företag utan kollektivavtal.

Från 990 kr/månad

ENTERPRISE

Skräddarsydd lösning med full flexibilitet. Projektet drivs av ett projektteam som hanterar och kvalitetssäkrar ert eget material. Passar bäst för större verksamheter. 

Kontakta oss för offert

Låt oss visa dig Ledarhandboken!

Fyll i formuläret, så ger vi dig en utförlig presentation – helt utan förpliktelser.

Hittar du inte ditt företag? klicka här