Rickard Krantz

Skatteexpert

Jag följer utvecklingen och håller dig uppdaterad på hela skatteområdet!

Erfarenhet

Skatteexpert med fokus på internationell beskattning, företagsbeskattning och fåmansföretag. Anställd på Tholin & Larsson sedan 2015, men började resan på Skatteverket efter juridikstudierna och har efter det även jobbat som skattekonsult på Deloitte och med internationella skattefrågor på en bank i Luxembourg. Var också adjungerad domare i Kammarrätten i Göteborg på ett tidsbegränsat uppdrag.

Kompetensområden

Internationell beskattning - Företagsbeskattning - Fåmansföretag - Enskild näringsverksamhet

Avdelningen

På vår avdelning har vi ca 150 års samlad erfarenhet på skatteområdet. Tillsammans har vi besvarat närmare en halv miljon skattefrågor och haft ca 3 000 kursdagar. Därtill kontinuerligt och ingående bevakat nyhetsflödet på skatteområdet vart och ett av dessa år. Det säger väl egentligen allt?

Mitt fokus

Det händer ständigt saker på skatteområdet. Nya lagar och nya rättsfall. Som skattejurist är det självklart viktigt att dagligen se till att hålla sig uppdaterad. En annan viktig sak är också att kunna sortera bland alla detaljer; se de lite mer övergripande perspektiven, linjerna och trenderna som styr och förklarar utvecklingen på skatteområdet.

 Connecta med mig på LinkedIn!