Håkan Larsson

Moms- och skatteexpert

Håkan är en av Tholin & Larssons riktiga veteraner och har varit här sedan 1996.

  Följ mig på Linkedin

 

Likt många andra av våra experter har han en utbildningsbakgrund inom juridik och ekonomi. Håkan har en enorm erfarenhet inom moms och skatt som han har skaffat sig genom totalt 30 års arbete med nämnda ämnen via både Tholin & Larsson och Skatteverket, som han också jobbat på.

Du träffar Håkan på följande kurser:

Håkan delar med sig av sin expertis på bland annat Stora Momsdagen och Skatteträffen. 

Kursledare

Den som går på kurs med Håkan får alltid kunskap om ett visst område presenterat på ett greppbart och pedagogiskt sätt, så att man verkligen förstår ämnet på djupet.

– Momsområdet är väldigt svårt och det är ruskigt mycket detaljer att hålla koll på. Under åren har jag fördjupat mig i många frågor och är mycket bred när det gäller både moms, inkomstbeskattning och företagsbeskattning. Det är en av mina stora fördelar, sedan gillar jag människor också!

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

– Det är svårt att överblicka momsområdet för företagen, det går inte att hålla koll på alla detaljer. Där har kunderna oss som livlina, de kan alltid höra av sig till oss för att hamna rätt. Jag tror att de får bättre svar här än hos konkurrenterna. Vi har jobbat länge med de här frågorna, vi kan branschen och vet ofta vad företagen behöver innan de ens släppt frågan.