Annika Westergren

Löne- och HR-expert

Jag vill hjälpa till att lösa de arbetsrättsliga problem som finns på företaget!

Erfarenhet

Jag är jur.kand i botten och har inriktat mig mot arbetsrättsliga frågor. På Simployer/Tholin & Larsson har jag arbetat sedan 2001. Dessförinnan arbetade jag i närmre 10 år som förhandlande ombudsman på dåvarande SIF (nuvarande Unionen efter samgående med HTF).

Jag har alltså lång erfarenhet av rådgivning och att hålla kurser.

Kompetensområden

Annika är expert på arbetsrätt, förhandling, anställning och uppsägning, arbetsmiljö, semester, arbetstid, ledigheter, diskriminering, GDPR inom arbetslivet, lönefrågor, sjukfrånvaro och rehabilitering.

Avdelningen

På vår HR- och löneavdelning är vi fem kunniga och serviceinriktade experter, som gör allt för att vägleda, stötta och hjälpa våra kunder. Vi har både djup och bredd inom HR, arbetsrätt, lön och GDPR. Dessutom har vi ett stort engagemang, eftersom vi alla tycker att dessa frågor är intressanta.

Mitt fokus

Jag vill förmedla hur roligt och intressant det är med olika arbetsrättsliga frågor, om jag t ex håller en kurs. Jag försöker alltid varva fakta med praktisk information om hur krångliga lagtexter ska tillämpas i praktiken. Då brukar det ofta finnas exempel i Arbetsdomstolens domar.

Jag tycker att det är viktigt att göra det enkelt att vara arbetsgivare.

   Connecta med mig på LinkedIn!