Anna Schönfelder

Löne- och HR-expert

Anna är en veteran inom HR samt personal- och arbetsrättsfrågor och har varit på Simployer/Tholin & Larsson i 17 år.

   Connecta med mig på Linkedin

Erfarenhet

Jag har varit verksam inom branschen i totalt 23 år. I ryggsäcken finns även en kandidatexamen från personalvetarlinjen med inriktning mot pedagogik.

Du träffar Anna på:

Anna kan du träffa på bland annat Stora Lönedagen, semesterkurser och andra lönekurser.

Kursledare

Anna tycker mycket om att hålla föreläsningar och varvar gärna teori med diskussioner och konkreta övningar. Hon vill att deltagarna ska få med sig både teorin och praktiska knep som man kan ha nytta av till vardags.

– Det är först då som utbildning verkligen ger någonting! Jag försöker att verkligen se varje deltagare och ge de den hjälpen de behöver i sitt dagliga arbete. Ofta kommer man till en kurs med färdiga frågeställningar och törst efter specifik kunskap. Där försöker jag att kombinera teorin med praktiska lösningar som man kan ta med sig och ha glädje av senare.

Varför ska man välja Simployer?

– Tillsammans har vi jobbat praktiskt med de här frågorna så länge att vi har en enorm erfarenhetsbank att hämta information ur. Vi jobbar kontinuerligt med vår egen kompetensutveckling och håller oss à jour, fångar upp alla nyheter och förmedlar de på ett bra sätt. Vi är alltid uppdaterade och har alltid korrekt info. Dessutom har vi en väldigt personlig service, och ser behovet hos den enskilda kunden.