Möt oss på Chefsdagen i Norr

 

Kom och prata digitala HR-lösningar, onboarding, medarbetarutveckling, personalhandbok och mycket mer med oss på Chefsdagen i Norr 2018, den 18 april på Folkparken i Skellefteå. Vi finns på plats hela dagen som utställare.

God kommunikation är en förutsättning för ett engagerat medarbetarskap och en positiv företagskultur. Vår tids digitalisering erbjuder många nya möjligheter för företag att förenkla och förbättra sina interna processer. Vill du boka en tid för att prata om hur du och din verksamhet kan komma igång med att effektivisera era HR-processer, är du välkommen att kontakta ElisabethSara eller Louise direkt via LinkedIn, så bokar vi in en tid i kalendern som passar dig.

Chefsdagen i Norr är ett möte inom konceptet Dagar i Norr, och är en möjlighet att utveckla affärstänket och nätverkandet mellan företag och verksamheter i regionen. Läs mer och boka din plats till Chefsdagen här

 

Chefsdagen i Norr

Simployer är ett av Nordens ledande HR Management-system. De digitala HR-lösningarna i Simployer är speciellt utformade för att göra arbetsdagen enklare för HR, chefer och medarbetare.

Läs mer om Simployer här

Simployer HR-system