Webinar: Rusta dig för 2020

Missade du när våra experter inom skatt, moms, HR och lön gick igenom nyheterna inför 2020? Varsågod! Nu har du chans att se det igen.

     

den 19 december 2019

Vill du veta mer?

I webinaret pratar momsexpert Kristina Andreasson om fyra stycken ”enkla lösningar”, även kallade quick-fixes, som införs i alla EU:s medlemsländer 2020. Kursen EU-handel med varor och kedjetransaktioner ger dig en ännu bättre förståelse om detta viktiga ämne.

Även höjd pensionsålder som HR- och löneexpert Anna Schönfelder tar upp, erbjuder vi som kurs i februari. Bli uppdaterad och insatt i vad lagförändringen innebär för arbetsgivare.

I våra artiklar Så blir skatten 2020 – en översikt och Bil i handelsbolag – börja med körjournal kan du fördjupa dig i ämnet. Och vill du bli ordentligt uppdaterad och få tillgång till de senaste nyheterna inom skatt, moms, lön, HR, internationellt arbete eller dataskydd rekommenderar vi våra servicepaket.

 

 

Få svar på dina HR-frågor – prova Servicepaket HR

Vore det skönt att ha någon att bolla dina HR-frågor med? Vill du känna dig säker på att du hänger med i utvecklingen och gör rätt enligt gällande regler och råd?  I Servicepaket HR håller vi dig uppdaterad med det senaste och hjälper dig med både praktiskt och strategisk HR.

Prova Servicepaket HR gratis i en vecka. Fyll i formuläret så kan du strax logga in.
Hittar du inte ditt företag? klicka här


 Du kan bara prova paketet en gång.