Tholin & Larsson går samman med norska Infotjenester

Tholin & Larsson går samman med norska Infotjenester (där Stage Competence är det svenska dotterbolaget) och blir därmed Skandinaviens största leverantör av servicetjänster, information och utbildning inom skatt, lön/personal och HR. Genom sammanslagningen kan vi ännu bättre möta våra kunders nuvarande och framtida behov.

     

den 20 maj 2015

– Vi har under flera år hållit kontakten med Infotjenester och sett vilka stora fördelar vi skulle kunna ha av ett samarbete. Och vi har samma syn på kundfokus och kvalitet. Så för min del känns det rätt, och tryggt, att det här samgåendet nu sker, säger Sune Tholin, som grundade Tholin & Larsson tillsammans med Gunnar Larsson.

Infotjenester ligger långt framme inom webbaserade informationstjänster, med hjälp av egenutvecklade, tekniska plattformar. Dessa kan nu vi på Tholin & Larsson använda för att vidareutveckla bl a Servicepaket Skatt, Lön/Personal och Moms Komplett så att de bättre möter kundernas behov av snabba svar hela dygnet – och i mobila gränssnitt.

Tholin & Larsson tog för några år sedan fram Personalhandboken, som används av många företag, organisationer m fl. Infotjenester har genom sitt dotterföretag Stage Competence levererat personalhandböcker till ett antal stora företag i Sverige. Vi ser stora synergieffekter i att samordna vår produktutveckling och kundservice.

I Norge finns sedan några år avancerade system för hantering av allt kring personal, som sjukskrivningar, semestrar och rapportering till myndigheter. Dessa får vi nu möjlighet att anpassa till svenska förutsättningar. De blir produkter som väl kompletterar Tholin & Larssons sortiment.

Samgåendet ger också nya möjligheter att hjälpa våra svenska kunder som har verksamhet i Norge och behöver hjälp med skatte- och personalfrågor på andra sidan gränsen.

Tholin & Larsson och Infotjenester får tillsammans 200 anställda och en årsomsättning på 300 Mkr.

Vi är mycket stolta över att genom detta kunna erbjuda fler produkter och tjänster. Vårt huvudfokus kommer även framöver att vara att leverera marknadens bästa personal- och ledarstöd samt ge dig rätt information och trygghet inför dina beslut. Och riktigt god kundservice.