Ny rekryteringsmetod: Få ett jobb – och en semesterresa

IT-företaget Consid bjuder nu sina nyanställda på en semesterresa till sol och värme med familjen för att främja balansen mellan arbete och fritid. Företaget behöver anställa ett 20-tal konsulter runtom i landet under början av hösten.

     

den 7 september 2015

IT-företaget Consid behöver anställa ett 20-tal nya konsulter under början av hösten; detta till följd av en lång rad nya kunder som vunnits under våren. Consid har sedan starten år 2000 haft ett stort fokus på att ta väl hand om sina anställda och se till att de har en sund balans mellan arbete och fritid.

För att hitta nya kollegor och ta filosofin om balans i livet ett steg längre utlyser de nu en rekryteringskampanj där de bjuder nyanställda konsulter inom .NET och Java på en semesterresa till sol och värme med familjen, en vän eller en respektive som inledning på sin anställning hos dem.

– Vi är extremt måna om att vår personal ska finna en god balans mellan arbete och fritid. Vi ser denna kampanj som ett sätt att erbjuda våra nya kollegor en bra start på sin anställning hos oss, och samtidigt visa på att vi menar allvar med vår balans-i-livet-filosofi. Funkar det inte hemma, hur ska det då funka på jobbet? Vi vill att alla våra anställda ska uppleva att vi verkligen tycker att det här är viktigt, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

Consid kommer erbjuda alla .NET- och Java-konsulter som skickat sin ansökan under perioden 13-28 augusti, och sedan anställs av företaget, en semesterresa till sol och värme med familjen, en respektive eller en vän, beroende på hur individens familjesituation ser ut.


Källa: http://www.mynewsdesk.com/se/consid-ab/pressreleases/faa-ett-jobb-och-en-semesterresa-1199588