Nu lanserar vi abonnemang på kurs inom HR och Lön!

Svårt att hitta tid för kompetensutveckling? Idag är det viktigare, men kanske också knepigare, än någonsin att hänga med i utvecklingen. För att göra det enklare för dig lanserar vi nu därför kursabonnemang.

     

den 12 februari 2019

För att göra det enkelt för dig lanserar vi nu kursabonnemang! Vi har samlat våra livestreamade kurser inom HR och Lön så att du smidigt kan kompetensutveckla dig och hålla dig uppdaterad.

10 spännande kurser under ett år

I kursabonnemanget ingår:

  • tillgång till 10 livestreamade kurser som är 1-3 timmar långa
  • möjlighet att chatta med våra experter under sändning
  • tillgång till kurserna i 3 månader efter sändningstillfället, då som inspelad video.
  • löpande uppdatering av utbudet med nya kurser
  • mejlutskick inför varje kurstillfälle – så att du inte missar något. 

Ett abonnemang – en anmälan, en faktura

Kursabonnemanget är enkelt. Du slipper att anmäla dig till varje enskild kurs i abonnemanget och du får bara en faktura. Priset för kursabonnemanget betalar du i sin helhet, förskottsvis en gång om året.

Långsiktig kompetensutveckling på ett enkelt vis

I och med abonnemanget har du garanterad kompetensutveckling i ett helt år. Det innebär också att du kan investera i dig själv utan att göra hål i någon verksamhetsbudget, eftersom du sparar mer än halva priset jämfört med att köpa fristående kurser.

Läs mer om vårt smarta kursabonnemang inom HR och Lön

Vill du ha vårt bästa HR-innehåll – direkt till din inkorg?

 
Vill du djupdyka ner i frågor om HR-trender, medarbetarskap, arbetsmiljö och senaste nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev – vi plockar ut det bästa vi har att bjuda på och skickar direkt till din inkorg.

Vi bjuder alla nya prenumeranter på e-boken Ny som HR-chef: detta bör du ha koll på! Värdefulla tips för dig som är ny i ledarrollen – eller för dig som vill få nya insikter. 👌