Årets Stora Lönedagar 2015 är nu genomförda

Varsågod – vi bjuder på råd och tips om lön och personal!

     

den 19 maj 2015

Lönedagssäsongen är nu över för den här gången. Ett stort tack till alla er tusentals kunder som var med.

I år arrangerades Stora Lönedagen på 28 platser över hela landet. Vår intention är att du som deltagare ska ska känna att du har fått en riktigt bra uppdatering av nyheterna och aktuella frågor inom lön och personal. Vi hoppas förstås också att du har fått nytta av de råd och tips som vi lämnade under kursdagen och att du även tog chansen att tala med våra kursledare om du hade med dig en specifik fråga som du ville få besvarad.

Var du inte med på årets lönedag får du möjlighet att kostnadsfritt beställa det råd och tipshäfte som ingick som kursmaterial.

Råd och tips-häfte · Kostnadsfritt för dig som prenumererar på Allt om Lön

Vi har sammanställt ett 70-tal nyttiga råd och tips om lön, personal/HR, arbetsrätt, förmåner och skatter som vi bjuder på.

Beställ genom att skicka ett e-postmeddelande till order@tholin.se. Ange dina kontakt-/adressuppgifter, så får du inloggningsuppgifter för att nå ditt häfte.

Hoppas att vi ses på nästa års Stora Lönedag!

Se hela Tholin & Larssons kursutbud på tholin.se. Här finns många intressanta nyhets- och fördjupningskurser för dig som arbetar med löner och personal.

Hoppas att du får god nytta av råden och tipsen!

Några uttalanden från årets deltagare på Stora Lönedagen 2015:

– Jag tyckte detta var en kanondag! Väldigt bra föreläsare och nyttig information som förmedlades på ett lättförståeligt vis.

– Jag gillar när ni tar upp er version/syn på nya regler. Skapar spännvidd i tänkandet.

– Det är mycket man behöver känna till när man jobbar med lönefrågor och här fick man en mycket bra genomgång. Kunniga och engagerade föreläsare som också lockade fram ett och annat skratt – inspirerande!

– Dokumentationen är oerhört bra, liksom presentationsbilderna.

– Bra att den är på hemmaplan.

– Eftersom jag (och så många) tycker att ni är sååå proffsiga så har jag höga förväntningar. De införlivas alltid.